Coops Molen
Wat is een molen
zonder Vrienden?
Scheurrand Scheurrand
Historie
Restauratie
Stichting
Vrienden
Toekomst
Contact
Historie
Restauratie
Stichting
Vrienden
Toekomst
Contact

Vrienden van Coops Molen

Over Coops Molen
Over Coops Molen
Over Coops Molen

Voor eenieder die de Coops Molen een warm hart toedraagt bestaat er nu de mogelijkheid om ‘Vriend van de Coops Molen’ te worden.
Er is in de afgelopen jaren al veel in de Coops Molen geïnvesteerd en met groot succes mogen we in alle bescheidenheid wel stellen. Het zal nu niet lang meer duren eer onze bijzondere Coops Molen weer in volle glorie zal herrijzen en al draaiend en malend zijn vertrouwde plek in ons mooie Achterhoekse landschap weer zal innemen. Een grote droom komt daarmee uit en daar zijn wij heel erg trots op.

Toekomst
Toch blijft er ook nu nog veel te dromen. Ideeën, plannen en wensen te over die er voor moeten zorgen dat deze bijzondere molen met zijn imposante voorkomen in de toekomst weer verwordt tot het centrum van bedrijvigheid van weleer. Dit kunnen we echter niet alleen, we zijn daarin afhankelijk van de hulp en de toewijding van gepassioneerde molenaars en enthousiaste vrijwilligers die dit straks samen met ons mogelijk moeten gaan maken.

Naast deze op korte termijn te werven onmisbare groep mensen is Coops Molen ook op zoek naar heel veel nieuwe vrienden die hem vanaf nu een warm hart toedragen. Molens draaien namelijk niet op wind alleen en zelfs onze bijna geheel gerestaureerde Coops Molen heeft meer nodig dan dat.

Als ‘Vriend van de Coops Molen’ helpt u de molen op de wind te houden en kan de molen straks en tot in lengte van dagen weer veilig en met grote regelmaat draaien en malen, voor publiek worden opengesteld en kan bovendien het noodzakelijke onderhoud aan de molen worden gewaarborgd.

Als ‘Vriend van de Coops Molen’ draagt u niet alleen uw steentje bij aan de instandhouding maar ook aan het behoud zodat U, de gemeenschap maar uiteraard ook volgende generaties kunnen blijven genieten van dit prachtige gerestaureerde Rijksmonument.

Word nu ‘Vriend van de Coops Molen’ voor een bedrag van tenminste € 25,00 per jaar en geniet straks van diverse voordelen.

‘Vriend van de Coops Molen’ Voordeel

• U ontvangt een persoonlijke ‘Vriend van de Coops Molen’ pas
• U ontvangt 4x per jaar de digitale nieuwsbrief “Meel van de Molen” met actuele informatie en fraaie foto’s.
• U ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de feestelijke opening van de Coops Molen
• U ontvangt te zijner tijd persoonlijke uitnodigingen voor de diverse activiteiten die in en rond de molen worden georganiseerd.
• U heeft vrije toegang tot de molen tijdens openingstijden.
• U ontvangt te zijner tijd 10% korting op aankoop van bijna alle molenproducten.
• U ontvangt tijdens de feestelijke opening een vriendengeschenk als blijvende herinnering.

Kan de Coops Molen ook op uw steun rekenen?
Meldt U zich dan nu aan als ‘Vriend van de Coops Molen’ door het formulier (*) in te vullen. Betaling kan direct via iDeal

Ja, ik word vriend van Coops Molen en doneer jaarlijks een bedrag van €25,- Meer mag natuurlijk altijd!


Vrienden worden
Spacer

Adres

Wiekenweg 3
7021KG Zelhem

T:  +31(0)314-769038
E:  meel@coopsmolen.nl
KvK: 70669929
BTW: NL858415173B01

Spacer

Social Media

• Facebook
• Youtube
Linkedin
Twitter
Instagram

Spacer

Links

• Voorwaarden
• Cookies & Privacy

ANBI

 

Naar boven

Landschap Landschap Derk Derk

Ontwerp

Toonworkz Zutphen Toonworkz Zutphen

Realisatie

GoodDave Webdesign Zutphen GoodDave Webdesign Zutphen