Sparen voor de De Coops Molen!
Scheurrand Scheurrand
Historie
Restauratie
Stichting
Vrienden
Toekomst
Contact
Historie
Restauratie
Stichting
Vrienden
Toekomst
Contact

Sparen voor de De Coops Molen!

Over Coops Molen
Over Coops Molen
Over Coops Molen

Sinds 1 februari j.l. hangt er bij Jumbo Hollak een niet te missen oranje brievenbus van Coops Molen waarin u al uw gespaarde Jumbo Sponsorzegels voor de restauratie van de Zelhemse Coops Molen kunt deponeren.

Vanaf het moment van ophangen zien wij een duidelijke toename van het aantal gespaarde zegels en hoewel wij hier natuurlijk ongelofelijk blij mee zijn menen wij dat dit altijd beter kan. Iedere extra euro ten behoeve van de restauratie is er namelijk één.

Daarom hebben wij de volgende ludieke actie bedacht. Stichting Coops Molen zal met ingang van 1 mei a.s. elke drie maanden een verrassingspakket verloten onder onze trouwe Sponsorzegels spaarders. De verlotingen zullen dus plaats vinden op 1 augustus 2019, 1 november 2019, 1 februari 2020 en 1 mei 2020.
Wat moet u doen om kans te maken op dit verrassingspakket?

U spaart als vanouds uw spaarzegels bij Jumbo Hollak en plakt deze zegels op de spaarkaart. Is de spaarkaart vol, schrijf dan uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail op de achterzijde en deponeer de spaarkaart vervolgens in de oranje brievenbus van Coops Molen. Vanaf dat moment maakt u automatisch kans op het winnen van het verrassingspakket én hoe meer volle spaarkaarten hoe meer kans uiteraard.

Vrienden worden
Spacer

Adres

Wiekenweg 3
7021KG Zelhem

T:  +31(0)314-769038
E:  meel@coopsmolen.nl
KvK: 70669929
BTW: NL858415173B01

Spacer

Social Media

• Facebook
• Youtube
Linkedin
Twitter
Instagram

Spacer

Links

• Voorwaarden
• Cookies & Privacy

ANBI

 

Naar boven

Landschap Landschap Derk Derk

Ontwerp

Toonworkz Zutphen Toonworkz Zutphen

Realisatie

GoodDave Webdesign Zutphen GoodDave Webdesign Zutphen